Mundial

Rudy igualarà Navarro en internacionalitats (253) avui contra l’Iran

Bàsquet. Mundial. Espanya vol acabar invicte (15.30 h) la primera fase contra la ventafocs

La selecció espanyola tanca avui (15.30 h, Gol Mundial i Teledeporte) la primera fase contra la ventafocs del grup, l’Iran. Els de Scariolo, que són molt superiors, volen sumar la victòria per passar a la següent fase, en què es trobaran el Canadà i Letònia, amb tres victòries en la classificació perquè enguany compten tots els resultats contra rivals que també passen com contra la resta. El més destacat del matx serà que Rudy Fernández igualarà amb 253 partits les internacionalitats que tenia el líder Juan Carlos Navarro. De l’Iran només es pot destacar el veterà Hamed Ehaddadi (38 anys), que juga a la Xina, o el màxim anotador, Behnam Yakhchali, que juga a Alemanya.

La gran decepció que ha estat França va jugar ahir sense Gobert, Fall i Lessort i va patir ahir per tombar el Líban. També ha decebut Finlàndia, que ha acabat amb 0-3 i ahir l’NBA Markkanen fent 3/11 tirs. De la darrera jornada, cal destacar la nova exhibició del Canadà del tècnic badaloní Jordi Fernández amb Shai Gilgeous-Alexander (Thunder) destrossant (27 punts, 6 rebots i 6 assistències), que va haver de remuntar el Letònia de l’exverd-i-negre Zagars, que continua a un nivell brutal tot i no tenir equip. També cal destacar el recital del base del Barça Jokubaitis (27 de valoració) contra Montenegro. Ja estan classificats Lituània, la República Dominicana, el Canadà, Espanya, els Estats Units i Alemanya com a líders juntament amb Itàlia, Montenegro, Austràlia, Letònia i el Brasil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)