Mundial

Espanya supera l’Iran i Scariolo pot fer proves (85-65)

Rudy Fernández, tot i no jugar, iguala Navarro en partits internacionals (253)

La selecció espanyola ha passat invicte a la següent fase amb tres victòries a la classificació que poden ser definitives per obtenir el bitllet de quarts. Ara Espanya jugarà divendres contra Letònia i el diumenge contra Canadà per intentar assegurar el passi als creuaments. Avui contra el tràmit d’Iran (85-65) el seleccionador ha aprofitat per fer proves amb Parra, que només va jugar tres minuts el darrer partit, de titular. Ha estat un partit històric per Rudy Fernández que, tot i no jugar, ha assolit el seu partit 253 com a internacional igualant al capdavant del rànquing a Juan Carlos Navarro. El matx ha arrencat amb errors defensius d’Espanya que Iran ha aprofitat per castigar (6-15) atrapant fins a 4 rebots ofensius als primers minuts. Però l’entrada de Claver, Aldama i Garuba ha servit per intensificar la defensa i començar a retallar. A més, en atac els triples de Parra i Llull han trencat la defensa zonal d’Iran que ha vist com canviava la dinàmica. Des de llavors fins al descans Espanya ha dominat (43-34). A la segona part s’ha mantingut la diferència a la ratlla dels 10 punts fins que Juancho Hernangómez ha decidit trencar definitivament el matx (21 punts) juntament amb el seu germà Willy (16 punts i 9 rebots) i la diferència ha crescut fins els 20 punts.