ACB

El Barça supera el Lleida amb un segon temps brillant (80-103)

Els lleidatans han aguantat al primer temps (43-44) però han rebut un 11-34 al tercer quart (54-78)

El Barça de Roger Grimau ha debutat a la pretemporada amb un triomf contundent a la pista de l’ICG Força Lleida (80-103). Jabari Parker (12 punts) ha estat un dels destacat del Trofeu Orum Ciutat de Lleida disputat al Barris Nord. Els blaugrana no han tingut bones sensacions a la primera part on han anat a remolc el primer quart (20-16) però s’han posat per davant abans del descans (43-44). Però al tercer quart els de Roger Grimau han fet un pas endavant amb Laprovittola (23 punts) i Kalinic com a gran referent i han clavat un parcial d’11-34 per trencar el partit (54-78). En aquesta fase Oriol Paulí (16 punts) s’ha afegit a la festa.