ACB

El Barça s’ha d’espavilar a Madrid

Bàsquet. ACB. La victòria, molt soferta, a la pista del Palència ha generat dubtes i demana una millora substancial per evitar la segona derrota del curs contra els blancs (18.30 h)

El Barça arriba amb dubtes al clàssic d’avui (18.30 h) contra el Real Madrid, que serà especialment emotiu per al pivot Willy Hernangómez, que es va formar al planter del club blanc i visitarà per primera vegada el WiZink Center amb la samarreta blaugrana. L’internacional va ser el màxim anotador del Barça en l’ajustada victòria de divendres a la pista de l’ascendit Zunder Palència (83-84), amb 21 punts als quals va sumar 10 rebots, tot i que va estar molt fluix (3/11) en tirs lliures. Tot i així, l’heroi barcelonista va ser Nico Laprovittola. “No hem d’arribar a aquesta situació”, admetia el base després d’un partit en què l’equip de Roger Grimau va ser incapaç d’imposar el joc i de mantenir el llistó defensiu. El Barça va recordar l’equip que va perdre contra el Madrid el 16 de setembre en la semifinal de la supercopa (80-90). S’espera el retorn a la convocatòria de Jan Vesely, i el més probable és que Michael Caicedo i Oriol Paulí siguin els dos descartats.

La Penya rep rep (12.30 h) la seva bèstia negra, el Gran Canària de Jaka Lakovic, que la temporada passada el va vèncer tres cops i que va sortir escaldat de Girona. Els verd-i-negres, igual que en les dues jornades anteriors, comptaran amb tota la plantilla disponible. El Bàsquet Girona, amb el dubte de Juani Marcos, vol allargar el somni a la pista del Granada sumant el 3/3 (12.30 h). El Baxi Manresa, per la seva banda, visita (17 h) un Río Breogán minvat per les baixes després de la sorprenent retirada del base Zan Mark Sisko. L’equip del Bages, que ha tingut un calendari esquerp, arriba després de perdre en els dos primers partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)