ACB

Feliz i Tomic fan una exhibició de joc (89-75)

El base torna a ser el líder del Joventut (27 punts) mentre el pivot domina amb autoritat dins la zona (17 punts i 11 rebots)

La Penya ha tornat a tenir Feliz com a gran líder amb 27 punts i al seu costat s’ha associat Tomic dominant la zona amb autoritat (17 punts, 11 rebots i 27 de valoració). Els de Carles Duran es mantenen forts al Palau Olímpic (89-75) i aconsegueixen un bàsquet-average que pot ser important en el futur.

Els verd-i-negres han trobat en Tomic el seu gran referent. Sense Balseroski ni Diop, que el curs passat van ofegar físicament el croat, el verd-i-negre ha fet una exhibició amb 13 punts (28-16). La pol·livalència de Lammers al segon quart (7 punts) ha liderat un 0-10 per retornar la igualtat (28-26). Un triple d’Albicy ha posat el Gran Canària per davant (35-36). Al descans 43-42. Al tercer quart la Penya ha agafat ràpidament avantatge amb un 6-0 d sortida (49-42). Feliz ha liderat un dia més al Joventut assumint galons i amb Tomic dominant la pintura. Una jugada espectacular entre Feliz i Tomic ha sentenciat (85-71). Bon partit de DeShaun Thomas (14 punts i 19 de valoració) i desaparegut Andrews.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)