ACB

El Barça, encara massa lluny del Madrid (86-79)

Els blaugrana han anat sempre a remolc amb un dramàtic Hernangómez en defensa

El Barça, que ha perdut Abrines després d’un fort cop a les cervicals i amb Higgins a la graderia amb la samarreta d’Espanya de Sergio Rodríguez, no ha pogut superar el Madrid tot i que tenia la baixa de Tavares. El recanvi del pivot blanc Poirier ha fet el què ha volgut (22 punts i 29 de valoració). Els blaugrana, igual que a la semifinal de la Supercopa, han estat encara massa lluny dels blancs (84-75). Herangómez ha estat un drama en defensa.

Els blancs han començat sorprenent amb el jove Diagné (2006) -el segon més jove en debutar a l’ACB després de Doncic- que ha sorprès amb 5 punts, 7 rebots i 11 de valoració en 7:14 minuts a pista. Els blancs han fet un parcial de 9-0 (del 2-2 a 11-2). Els blaugrana han reaccionat amb els millors minuts de Parker. Els dos equips estaven desencertats en el triple: 1/8 el Madrid i 0/6 el Barça. Willy Hernangómez ha entrat a pista però ha estat una caricatura de jugador perquè Poirier li ha fet tres portes enrere seguides que l’han enviat a la banqueta. El desencert blanc i l’entrada pista de Brizuela (10 punts) i Nnaji ha servit per capgirar el marcador (28-29). La igualtat s’ha mantingut fins al descans (37-33). Campazzo ha liderat el Madrid que ha agafat la màxima d’11 punts (54-43). El base argentí, amb quatre faltes, ha augmentat la renda (70-58). Els blancs han trencat el matx a tres minuts pel final (82-66) amb Poirier dominador i Satoransky expulsat per una tècnica i una antiesportiva. Dijous comença l’Eurolliga contra l’Efes al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)