ACB

La Penya fa aigües a Màlaga (113-91)

Els verd-i-negres ja havien encaixat 58 punts al descans

El Joventut ha vist tallada la ratxa de tres victòries seguides a l’ACB en perdre al Martin Carpena de Màlaga (113-91) on ha fet una primera part defensivament nul·la on ha encaixat 58 punts però no ho ha millorat al segon temps on ha fet aigües.

Els verd-i-negres han començat sòlids amb Onuaku i Tomic fent bona feina dins la pintura. Però les moltes facilitats, ha permès cistelles sense oposició acabant amb un 17/22 tirs de dos i 6/10 triples. El màxim desavantatge ha arribat just abans del descans (58-44). Al tercer quart han continuat els problemes defensius contra un Unicaja molt encertat en el tir per eixamplar el desavantatge (72-55). El desastre s’ha agreujat al tram final del tercer període on els malaguenys han trencat el partit (92-67). La resta del matx ha estat un festival andalús. La nota negativa ha estat la lesió al peu esquerra de Feliz a qui li faran proves per veure l’abast de la gravetat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)