ACB

La Penya perd la imbatibilitat a Badalona a l’ACB (84-94)

Els verd-i-negres encaixen un revés inesperat d’un MoraBanc Andorra molt sòlid

La Penya ha patit un revés inesperat i perd la imbatibilitat a Badalona a l’ACB en veure’s superat per un MoraBanc on els millors han estat Dos Anjos i Maric, dos pivots que el curs passat estaven a la LEB Or (84-94).

Els verd-i-negres han arrencat amb ritme, amb Kraag en el cinc titular i amb Ribas anotant. Ràpidament ha entrat Andrews que ha mostrat bones sensacions (13-4). Però els errors en el bloqueig directe han castigat una i altra vegada als de Carles Duran que han encadenat un parcial sorprenent i els andorrans s’han situat 30-39. L’arbitratge ha estat discutit però no ha estat el problema de la Penya. Al descans 40-45. Al tercer quart no hi ha hagut reacció, tot al contrari. El MoraBanc ha agafat 12 punts (52-64) amb una Penya col·lapsada i sense ordre. A més, els andorrans han agafat fins a 12 rebots ofensius que li han donat moltes segones opcions. La Penya ha sortit llançada al darrer quart amb 14 punts seguits per situar-se a 4 punts (66-70). Els andorrans han reaccionat amb cinc punts seguits (66-75). Els últims minuts ha estat un voler i un no poder davant un MoraBanc molt sòlid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)