ACB

Salva Camps: “Ens tocarà fer moltes coses bé”

“Juguem contra un molt bon equip que està fent un molt bon bàsquet. És un dels equips top de l’ACB en quant a nivell físic, té jugadors exteriors molt atlètics i condiciona el joc. I altres jugadors amb capacitat i talent: tir exterior, direcció de joc... Han fet un equip molt complert i tenen molt bona dinàmica. Ens esperem un partit molt complicat contra un equip que ve amb bona dinàmica. Ens tocarà fer moltes coses bé per intentar competir-los.” És la reflexió de Salva Camps en la prèvia del partit contra l’UCAM Múrcia, que el Girona afronta migrat per les baixes. “Hem tingut una setmana una mica convulsa per les lesions, tenim el 75% de l’equip disponible i l’altre 25 no s’ha pogut entrenar amb el grup. Hi ha tres jugadors fora de la dinàmica i n’hem incorporat un per cobrir una de les baixes i estem pendents de l’equip mèdic, que treballa per trobar solucions als problemes tant d’en Jaume com d’en Quino, i que algun d’ells ens pugui ajudar però al llarg de la setmana no ho ha pogut fer cap dels tres” s’hi refereix el tècnic, que sobre el fitxatge de Corey Davis, exposa: “No li podem demanar molt perquè porta cinc dies a aquí i nosaltres dotze setmanes. És una feina de dia a dia com he dit vàries vegades i esperem que ens ajudi en petites coses: descàrrega d’Ike i altres jugadors en quant no a pes ofensiu sinó a la direcció”.

“Les victòries i les bones dinàmiques ajuden a treballar millor però aquesta setmana, tot i les baixes, estic molt content amb l’equip i com s’ha entrenat, la intensitat i l’energia en el dia a dia. Estic tranquil per com ens hem entrenat i tinc la confiança que entrenant així serem capaços de fer un bon partit” posa en context Camps sobre la dinàmica de l’equip, que ve d’enllaçar tres derrotes. “Estem treballant bé i espero que el punt de sort i encert que alguns jugadors no han tingut el tinguin perquè son capaços d’ajudar-nos” hi afegia.

Per l’entrenador del Girona, el partit a Santiago de Compostel·la va ser complert tot i que cada error que van cometre en defensa els el van castigar. “Ofensivament hem de ser capaços de generar més, perdre menys pilotes, passar-nos-la bé i tirar a cistella més vegades perquè és com s’anoten punts” destaca.

Des del minut 1 al 40

“Jugar a Fontajau sempre és un plus d’energia i volem que la gent s’animi a venir a animar-nos tot el que pugui” afirma Sergi Martínez. “Les victòries sempre ajuden, veníem d’una arrencada impressionant. La clau està en la concentració durant els 40 minuts, en els tres primers partits vam estar molt seriosos i en els altres hem tingut alts i baixos i és el que ens ha afectat al nostre estil de joc” diu l’aler, que sobre Davis, recorda com de difícil és adaptar-se en una setmana. “S’està implicant i ens ajudarà al nostre estil de joc: és enèrgic, corre i és molt ràpid” s’hi refereix el rubinenc, que sobre el recent fitxatge en destaca el talent, tir i creativitat. “Quan un jugador no hi ´s es nota i son dos bases que vulguis o no es nota però la nostra dinàmica és que entri un o l’altre estar sempre concentrat. Ens hem preparat molt bé en la pretemporada i els que estem sans estem molt bé físicament” explica sobre com afecten les baixes al rendiment col·lectiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)