ACB

Salva Camps (Girona): “No té cap sentit pensar més enllà de demà”

El tècnic del Bàsquet Girona, Salva Camps, ha argumentat en roda de premsa que “no té cap sentit” pensar més enllà del partit de la Lliga Endesa d’aquest dissabte contra el Zunder Palencia i somiar amb la copa, malgrat la bona situació de l’equip després de set jornades (4-3).

Camps ha assegurat que el Girona solament ha d’aspirar “a ser competitiu”, com ha aconseguit en “gairebé” tots els partits disputats fins al moment, i centrar-se únicament “en el dia a dia, en el present”, perquè encara té molt marge de millora. En aquest sentit ha remarcat que la victòria de l’última jornada contra l’UCAM Murcia (82-76) “ja és passat” i que els seus jugadors solament han de tenir al cap el partit contra el Palència, “un equip que juga un molt bon bàsquet, amb jugadors amb capacitat d’anotar”. “En aquest inici de lliga, Palencia probablement és un dels llocs més complicats per jugar de visitant”, ha subratllat després de recordar les dificultats que han tingut el Barça (83-84), el Joventut Badalona (69-75) i el Río Breogán (74-59) en aquesta pista.

Camps ha destacat, a més, que la Lliga Endesa “és una cosa nova” per a la ciutat i per a l’equip, que juga “amb motivació i il·lusió extres i amb una afició que pressiona molt i que omple el camp en cada partit”. També ha assegurat que el Palència “està ben entrenat (per Marco Justo) i té jugadors amb experiència i jugadors nous en la lliga que estan demostrant que poden jugar aquí”. “Té una victòria i sis derrotes, però podria tenir tres victòries perfectament”, ha apuntat el tècnic del Girona, que ha anticipat que, per aspirar a guanyar, el seu equip haurà d’imposar el seu ritme, el seu joc “alegre i dinàmic” i la seva velocitat. “El rebot i el ritme sempre són dos reptes i molt importants per a aquest equip”, ha sentenciat Camps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)