ACB

Triomf sofert i caps de sèrie

ACB. Parra decideix el matx al final de la pròrroga i el Barça serà cap de sèrie

Barça 92 Obradoiro 90

BARÇA:Satoransky (6), Lapro (16), Parra (11), Parker (6), Willy (23) -cinc inicial-, Da Silva (2), Brizuel, Jokubaitis (7), Kalinic (19), Nnaji (2) i Paulí. 24/46 de 2, 8/24 triples (4 Lapro, 3 Kalinic, 1 Parra), 20/35 tirs lliures, 51 rebots (13 Willy i Burani), 20 assistències (9 Lapro) i 112 de valoració (30 Willy).OBRADOIRO:Howard (20), Scrubb (14), Zurbriggen (9), Tinkle (6), Pustovyi (16) -cinc inicial-, Kovliar (15), Suárez, Mendoza, Guerrero, Muñoz (5) i Blazevic (3). 24/48 de 2, 9/26 triples (4 Howard, 2 Scrubb, 1 Zurbriggen, Kolviar, Muñoz), 15/20 tirs lliures, 35 rebots (7 Pustovy), 11 assistències (3 Scrubb, Kovliar, Zurbriggen) i 81 de valoració (18 Howard).PARCIALS:18-16, 16-23 (34-39); 24-28 (58-67), 23-14 (81-81); 11-9 (92-90).

Victòria en la pròrroga contra un Obradoiro molt solvent en atac. Els culers seran caps de sèrie en la copa després d’un triomf amb molta tensió. Jokubaitis podia córrer i anotar i els blaugrana empataven el matx quan els dubtes començaven a assaltar els de Grimau (25-25). El Barça no va estar fi des del tir lliure –6/13 en 20 minuts– en un partit físic i l’Obradoiro arribava al descans amb un gran triple de Howard (34-39). Un fet preocupant que s’afegia a les nou pèrdues locals. El triple de Kalinic donava oxigen als locals, que ràpidament el tornaven a perdre. Scrubb i Tinkle van defensar la diferència (45-51). En el minut 27, Kalinic va situar a un punt el seu conjunt en uns minuts finals de quart d’acció i reacció. Grimau buscava solucions en el temps mort. Kalinic –4 punts– va tancar un parcial de 10 a 2 (73-76). El final del matx va ser frenètic i fins a la pròrroga no es va decidir el guanyador, amb un Joel Parra decisiu en el rebot i anotant.