ACB

El Girona, en caiguda lliure a Lugo (93-75)

Setena derrota seguida pels de Salva Camps, que també cedeixen l’average particular amb el Breogán

Setena derrota seguida del Girona, que si la setmana passada perdia a casa contra el cuer aquest migdia s’ha vist superat pel penúltim, que li recupera l’average (87-83 a Fontajau). El 13-0 entre el final de la primera meitat i l’inici de la segona deixava els de Salva Camps a remolc (47-36) del Breogán, que amb Fjellerup desqualificat tancava el tercer quart 67-52 perquè amb les ganes dels vermells a l’inici no n’hi ha prou.

Pons es mostrava hiperactiu a l’inici: 0-2 d’ofensiu i segona falta a 6:52: 8-6 Sajus amb addicional després de triple de Golomán (5-6, quart punt de l’hongarès. Salva Camps feia quatre canvis de cop i després del triple d’Ivey (10-11) treia Colom per Iroegbu. Vila a la línia de fons a passada de Sorolla enfilava la màxima gironina amb addicional i d’ofensiu a un tir forçat del tortosí (10-16) i malgrat el putual 4-16 rebots (2+2 i 8+8) Sergi Quintela aconseguia tancar el primer quart 14-18 (5-17 en captures).

Vila d’ofensiu (16-20, 2-9) i assistit per Fjellerup (19-22) mantenia l’avantatge vermell a l’inici del segon quart. Davis desfeia l’empat a 24 (triple de Jogela) des de 6,75 m (24-27) i Iroegbu també s’estrenava però des de 4,6 m (28-30, 3/3). Fjellerup després d’ofensiu de Pons s’apuntava al triple (32-33) i repetia després de minut de Salva Camps (34-36) i McLemore tancava la primera meitat també amb un triple forçat sobre la botzina (39-36).

Sakho de sota i els triples de Mornirov i Sergi García donaven la màxima al Breogán a l’inici del tercer quart (47-36), Ivey de 6,75 m i després de fer volar el defensa amb una finta anotava la primera cistella en joc gironina (50-43) després del triple de McLemore. El segon de Mornirov amb Fjellerup a sobre, amb addicional, i l’esmaixada de Sajus en estàtic, enfilava la màxima local: 60-47 a 2:59, temps mort visitant. Vila i Iroegbu forçaven el minut de Mrsic, després del qual el serbi anotava el seu tercer triple del tercer quart i Fjellerup picava Sergi Quintela a 1:05 i rebia antiesportiva, que un cop revisada era desqualificant, amb l’argentí al vestidor sent el més destacat del Girona (12 punts, 5 rebots i 14 de valoració en 16:38) i Fernández d’ofensiu tancava el parcial 67-52.

L’argentí del Breogán enfilava la màxima (69-52) i malgrat el triple de Colom (69-56) i la defensa zonal gironina, Polite de 6,75 m i esmaixant deixava la vintena a 7:41 (76-56, temps mort de Salva Camps). Mrsic ho aturava amb el triple de Pons, que jugava de cinc amb Vila al quatre (79-65 a 4:17) i Polite a 3:15 sobre la botzina i defensat per Susinskas ensorrava les esperances vermelles des de 6,75 m (82-65). El suís repetia de l’altre costat amb falta d’Iroegbu (89-67 amb addicional fallat) i malgrat Pons tornés a anotar el triple frontal (89-70) i Iroegbu maquillés l’estadística també de lluny (91-73) i de sota (91-75, Eric Quintela encara tenia ganes pel 93-75.