ACB

El Bàsquet Girona destitueix el tècnic Salva Camps

El Bàsquet Girona ha anunciat que Salva Camps (Badalona 1979) deixa de ser l’entrenador del primer equip del Bàsquet Girona, que és catorzè en l’ACB amb només un triomf de marge sobre la zona de descens. El tècnic ajudant Lluís Riera tampoc continua a l’staff. El club agraeix la seva professionalitat i implicació i els hi desitja “molta sort en els seus reptes de futur”. Les set derrotes seguides de l’equip i les dues últimes contra rivals directes en la lluita per la permanència, el cuer Palència a Fontajau i el Breogán, el penúltim, diumenge passat a Lugo amb una imatge desencisadora, han passat factura al tècnic badaloní. El Girona, que diumenge rep el Granada (12.30 h), un altre dels implicats en el descens –antepenúltim a un triomf dels gironins–, no ha comunicat, de moment, qui serà el seu substitut, tot i que ha convocat una roda de premsa per avui a les 2 de la tarda. Camps va arribar al Girona després d’haver estat segon de Pedro Martínez al Baxi Manresa des del 2020. Del 2015 al 2017 va ser ajudant al Joventut Badalona i del 2017 al 2019 va exercir la mateixa tasca al Gran Canària, dirigint també el seu filial el 2019. En la campanya 2020-2021 es va incorporar al cos tècnic de Pedro Martínez al Baxi Manresa, un càrrec que va ocupar fins a l’estiu passat, quan va rebre l’oferta del Bàsquet Girona per agafar el relleu d’Aíto García Reneses al capdavant de l’equip gironí.

El Bàsquet Girona va començar la lliga amb molta empenta i, amb set victòries en els dotze primers partits fins i tot va flirtejar amb la possibilitat de jugar la copa, però s’ha desinflat completament en les últimes jornades i la directiva que encapçala el president Marc Gasol ha decidit que era el moment de fer un relleu i buscar un revulsiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)