Eurolliga

El Barça destrossa la Virtus i es queda segon en solitari (84-57)

Els blaugrana han trencat el partit només arrencar el tercer quart agafant 20 punts de renda (52-32)

El Barça s’ha quedat en la segona posició en solitari de l’Eurolliga després de superar la Virtus Bolonya sense el lesionat Shengelia (84-57) en un Palau Blaugrana on és un autèntic fortí. Els de Grimau, a més, recuperen els 5 punts de bàsquet-average del partit d’anada. Belinelli ha fet el seu pitjor partit amb 4 punts i -4 de valoració i la Virtus ha acumulat la quarta derrota seguida a domicili. Els més destacats han estat Laprovittola (16 punts i 4/8 triples) i Willy Hernangómez (17 punts).

Els blaugrana s’han vist sorpresos inicialment per l’explosió de Cordinier amb 9 punts seguits (5-11). Però la reacció ha arribat amb l’entrada a pista de Willy Hernangómez (8 punts, 6 rebots i 3 taps al descans) per capgirar el marcador. Els italians s’han situat en zona amb 30-25 en el marcador i llavors ha aparegut Laprovittola que, al dia del seu 34 aniversari, ha anotat tres triples seguits per tancar el primer temps amb un parcial d’11-2 (41-27). Al tercer quart s’ha mantingut el domini blaugrana sense veure ningú de la Virtus que assumís el lideratge (52-32). El darrer quart ha estat de pur tràmit agafant el màxim avantatge coincidint amb el final del partit (84-57).