Eurolliga

Grimau: “L’Estrella Roja comença els partits amb una energia espectacular”

L’entrenador del Barça, Roger Grimau, ha destacat l’”energia espectacular” amb què l’Estrella Roja comença els partits, especialment quan exerceix de local, una intensitat que el quadre blaugrana intentarà contrarestar aquest divendres en la visita a Belgrad. “Segur que qualsevol dels partits que ens queden, amb el nivell que hi ha hagut aquests darrers anys a l’Eurolliga, serà duríssim, especialment és una pista, l’Stark Arena on pressionen molt. L’Estrella Roja comença els partits amb una energia espectacular”, ha afirmat aquest dijous el tècnic català.

En declaracions als mitjans de comunicació del Barça, Grimau ha assegurat que els jugadors del Barça hauran d’estar “molt preparats per igualar aquesta energia”, tot i que ha opinat que aquests pavellons tan sorollosos generen un efecte més “positiu” a l’equip local que perjudicial al visitant. “Això dona un extra d’activitat, energia i intensitat que quan vas una mica més just, perquè el calendari és el que és, i fa que es puguin marcar diferències “No és tant que l’ambient pugui encongir la mà a l’equip visitant, és més l’efecte positiu al local”, ha insistit.

L’entrenador del Barça ha analitzat que l’Estrella Roja compta amb “jugadors en un moment de forma extraordinari”, ha elogiat el base Milos Teodosic per la seva capacitat per decidir partits, ha destacat l’”energia” de l’aler Adam Hanga i ha alertat que el quadre serbi té “jugadors exteriors molt capaços d’anotar des del bot”. “És un partit en què hem d’estar molt concentrats i amb molt de focus a nivell defensiu, intentar controlar el rebot i, en la mesura del possible, jugar ràpid en atac”, ha declarat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)