Eurolliga

El Barça silencia 20.000 aficionats a l’Stark Arena (76-85)

Brizuela, amb 6/7 triples, ha estat determinant per obrir forat en el marcador

El Barça, amb una defensa agressiva, amb encert en els triples i frenant el bloqueig central, continua en ratxa i ha tornat a guanyar a l’infern de l’Stark Arena (76-85) com ja va fer a la primera volta contra el Partizan però ara contra el seu etern rival l’Estrella Roja. Brizuela, amb 6/7 triples, Vesely (16 punts i 8 rebots) i Laprovittola al tram final, han estat decisius.

Els blaugrana han viscut una primera fase d’igualtat (17-18) fins que ha aparegut Dario Brizuela que tot solet ha fet una exhibició amb 4/4 triples i 14 punts al segon quart. La màxima renda l’ha agafat el Barça abans del descans amb un triple des de 9 metres increïble de Laprovittola (32-43) i un tir a mitja distància de Vesely (32-45) quan s’ha arribat al descans. L’Estrella Roja ha fet 2/14 triples.

Al tercer quart el 5 triple seguit sense error de Brizuela ha donat la màxima renda del matx (40-58). La defensa blaugrana ha estat impecable i els de Roger Grimau han dominat sempre amb més de 10 punts de renda. Vesely, que va jugar al Partizan, ha estat també sòlid com de costum després de descansar contra el Palència amb 16 punts i 8 rebots. Laprovittola ha aparegut al tram final, quan l’Estrella Roja intentava l’última estirada, per anotar 8 punts seguits i rematar la feina. El Barça consolida la seva segona posició mentre alguns dels seus rivals directes, com el Panathinaikòs, punxen.