ACB

Hernangómez brilla en un gran partit del Barça

Bàsquet. Anota 23 punts, agafa 14 rebots i té una valoració de 44 en la clara victòria dels blaugrana contra el Casademont Saragossa

Barça 109 Casademont 68

BARÇA:Vesely (2), Kalinic (7), Laprovittola (7), Jokubaitis (11), Parra (14) –cinc inicial–; Paulí (12), Brizuela (16), Hernangómez (23), Abrines (3), Parker (12) i Nnji (2). 25/36 de 2 punts. 14/29 triples (4 Brizuela, 2 Jokubaitis i Paulí i 1 Kalinic, Laprovittola, Parra, Hernangómez, Abrines i Parker). 17/24 tirs lliures. 39 rebots (14 Hernangómez). 27 assistències (8 Jokubaitis). 146 valoració (44 Hernangómez).CASADEMONT SARAGOSSA:Bell-Haynes (15), Yusta (5), Langarita (6), Sulejmanivic (3), Watt (10) –cinc inicial–; Andronikashvili (2), González (3), Mencía (2), Krvic (18), McFadden (2), Muñoz i Cuevas (2). 26/49 de 2 punts. 2/22 triples (2 de Bell-Haynes). 10/14 tirs lliures. 33 rebots (6 de Watt, Mencía i Kravic). 14 assistències (4 Yusta). 59 valoració (20 Kravic).PARCIALS:21-16, 29-18 (50-34), 29-20 (79-54) i 30-14 (109-68).

El Barça va aconseguir una clara victòria contra el Casademont Saragossa per 109-68 en un gran partit en conjunt i en què va destacar la brillant actuació d’Hernangómez, que va anotar 23 punts en 20 minuts de joc, va agafar 14 rebots i va tenir una valoració de 44. Els aficionats del Palau Blaugrana van gaudir de valent amb aquest triomf, però van quedar sense veure jugar Ricky Rubio. L’entrenador Roger Grimau va decidir que fos un dels dos jugadors descartats, perquè descanses després del seu debut en l’Eurolliga. Els blaugrana es van començar a distanciar del conjunt aragonès en el primer quart i van sentenciar en el tercer. En els darrers deu minuts, van arribar a tenir fins a 40 punts d’avantatge.

L’inici del partit va estar anivellat i tot va començar a canviar i a decantar-se per al Barça quan va sortir Hernangómez a la pista. En els primers deu minuts, va estar molt actiu i encertat sota la cistella i va fer deu punts, amb els sis últims del quart seguits (21-16). En el segon període, el domini dels blaugrana es va anar incrementant i l’efectivitat va estar més repartida entre els jugadors. Es va arribar al descans amb una diferència de 16 punts, 50-34.

En el tercer període, va continuar l’espectacle d’Hernangómez i s’hi va afegir Brizuela anotant triples. Els blaugrana van superar els 30 punts d’avantatge i van entrar en els darrers deu minuts amb un clar 79-54 a favor seu. En el darrer quart, el Barça no va abaixar el ritme i va continuar creant espectacle contra un conjunt aragonès que no s’hi va poder oposar. Va aparèixer Paulí per completar un partit molt seriós dels blaugrana.