Eurocopa

La Penya ja és als quarts després del cop d’autoritat a Ulm (79-88)

Els verd-i-negres jugaran dijous vinent a la capital francesa a partit únic una eliminatòria amb comptes pendents

El Joventut jugarà dijous vinent a París a partit únic els quarts de final després de donar un cop d’autoritat a Ulm (79-88) on ha fet una exhibició sobretot a la primera part on ha trencat el partit amb un joc col·lectiu de primer ordre. Feliz, amb 17 punts, i Brodziansky, amb 10, han liderat una Penya espectacular que al descans portava un increïble 13/18 tirs de dos i 7/12 triples. La renda ha anat creixent després d’un parcial de 3-18 i els de Duran han arribat a tenir 19 punts de renda (30-49). Al descans 32-50 amb Juan Nuñez (8 punts) com a únic referent alemany. A la segona part el Ratiopharm Ulm ha aprofitat una baixa lògica del nivell d’encert i alguna pèrdua de la Penya per posar emoció (48-58). Però Feliz ha continuat exercint de líder per donar aire als verd-i-negres. Un triple de Pep Busquets amb falta personal rebuda ha aportat la calma necessària quan el Ratiopharm més pressionava i un triple increïble de Feliz que semblava sentenciar (60-76). Però un parcial de 7-0 dels alemanys (67-76) a 5 minuts pel final han posat emoció però la Penya ha sabut gestionar la pressió final.