Eurolliga

El Barça s’imposa al València en l’ultim quart (78-88) i continua segon

Vesely destaca en atac i Ricky brilla dirigint l’equip en la segona meitat

El Barça ha aconseguit una important victòria a la complicada pista del València per 78-88 i continua segon en l’Eurolliga. Els blaugrana no han assegurat la victòria fins el darrer quart, després d’un partit força anivellat i amb alternatives. Vesely ha destacat en atac amb 21 punts i sense errades, amb 10 de 10 en llançaments de dos i 1 de 1 en tirs lliures. Ricky també ha brillat dirigint l’equip en la segona meitat.

En els primers minuts del partit els blaugrana han estat molt encertats, sobretot Vesely que ha anotat10 punts, i el Barça s’ha situat per davant de deu (6-16). El València ha reaccionat amb un parcial de 8-0 i s’ha arribat al final del primer quart amb un empat, 18-18. La dinàmica anotadora des valencians ha continuat en l’inici del segon període, s’han posat per davant i han arribat a tenir sis punts de marge (32-26). El Barça perdia moltes pilotes i l’hi costava anotar, però ha aconseguit evitar que la diferència continues ampliant-se i s’ha arribat al descans amb un 42-37.

El Barça ha iniciat el tercer quart amb un parcial de 0-7 que l’ha tornat a posar per davant (42-44), i el partit s’ha tornat a anivellar amb avantatge d’un o dos punts per un o altre equip. Els dos equips han trobat l’encert en els llençaments triples i el Barça ha entrat en els darrers deu minuts amb dos punts de marge (57-59). Rubio ha liderat al Barça en l’inici de l’últim quart, ha anotat els seus tres primers punts i els blaugrana han arribat als sis punts d’avantatge (60-66). Els blaugrana han estat be en defensa, han jugat els seus minuts i desprès de dos triples seguits han arribat a la màxima diferència de 13 punts (63-76) a sis minuts del final. Els blaugrana han sabut mantenir-se per davant i emportar-se la victòria.