Eurocopa

Final anticipada a París

Eurocopa. El somni europeu de la Penya depèn d’un duel a vida o mort (20.45 h E3 i M+) contra el favorit al títol amb molts comptes pendents

Hi serà Tomic. Hi serà Cook. Hi seran més d’un centenar d’aficionats i sobretot hi serà la Penya. El nou Adidas Arena, amb capacitat per a 8.000 espectadors, un escenari pensat per acollir el bàdminton aquest estiu en els Jocs, però sobretot perquè el París Basketball hi jugui l’Eurolliga els pròxims mesos, serà l’escenari del que es pot considerar una final anticipada. Ningú té dubtes que, sobre el paper, l’equip francès és el gran favorit al títol i el repte més complicat pels verd-i-negres perquè, en cas hipotètic de passar a semifinals per segon any consecutiu, serien també amb el factor pista en contra –contra el London Lions– però al millor de tres partits i contra rivals a priori amb menys potencial. Igual que la final. La Penya arriba després del revés del Manresa que va tallar la ratxa de 6 victòries seguides en l’ACB però amb bona dinàmica. A més, hi ha comptes pendents contra el París: els francesos van denunciar la Penya per insults racistes a l’Olímpic, cosa que no es va demostrar, i després perquè en el partit a París de la fase prèvia el seu tècnic, el finlandès Tuomas Iisalo, va estirar el braç a Carles Duran al final del partit amb males maneres per no saber guanyar, cosa que va provocar una picabaralla. El París ha guanyat els dos duels del curs a la Penya: 94-101 en la pròrroga a Badalona amb baixes de la Penya i 89-82 a París. La tercera serà la bona?

Volem la segona semifinal europea seguida i la defensa és clau perquè juguem contra el millor atac; però estem confiats
Carles Duran
No és un partit qualsevol, hem de fer un pas endavant perquè ens hi juguem la temporada. Hem d’aprofitar l’oportunitat
Andrés Feliz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)