Més bàsquet

L’ACB i la Lliga Femenina, a Girona FM

Pau Villafañe i Clara Julià, els narradors del Girona i l’Spar

Girona FM, l’emissora municipal de ràdio, retransmetrà en directe els partits d’ACB i de la Lliga Femenina dels equips professionals de bàsquet de la ciutat, el Girona i l’Spar Girona, des d’aquest mateix cap de setmana. El primer serà el de l’Uni a Sant Sebastià dissabte i, l’endemà, el Girona València des de Fontajau.

“Estem molt satisfets que Girona FM continuï fent passes per consolidar-se com un referent de la ràdio local, ara amb la incorporació de les locucions de bàsquet. Disposar d’una emissora municipal sòlida fa ciutat i representa un espai on entitats i associacions poden difondre els seus projectes i iniciatives” diu l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar.

Girona FM, que emet pel 92.7 i des del seu lloc web, ja fa els partits del Girona FC. Les retransmissions de bàsquet començaran un quart d’hora abans del salt inicial i inclouran les rodes de premsa posteriors als partits, a més de reaccions d’altres protagonistes. Pau Villafañe i Clara Julià faran els partits de l’ACB i la Lliga Femenina, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)