ACB

Juani Marcos: “Volem oblidar-nos dels de baix”

L’artífex de la darrera victòria pot jugar sis partits seguits per primer cop aquest curs

“És un partit molt important. Tots els d’aquí a Fontajau ho seran, d’importants, necessitem treure’ls sigui com sigui, volem seguir mirant cap amunt i oblidar-nos dels llocs de baix i per això a cada partit li donem una importància vital, d’aquí fins al final” diu Juani Marcos en la prèvia del Girona - València, aquest diumenge a la tarda (17 h) en el que podria ser el sisè partit seguit per al base argentí per primer cop aquest curs. Marcos es va perdre el duel a Lugo, l’últim amb Salva Camps a la banqueta, quan en duia 5, com ara des que Fotis Katsikaris és el tècnic.

L’artífex de la darrera victòria del Girona, amb la cistella sobre la botzina contra l’Obradoiro (78-77), afirma que en les 10 jornades que queden l’equip ha de girar full a la seva irregularitat: “Estem treballant bé durant la setmana, hem de corregir algunes coses, certs moments dels partits com els inicis del primer o el tercer quart que ens estan costant. Hem d’estar concentrats”. “Ens hi vam trobar en la primera jornada i tant ells com nosaltres hem fet molts canvis però no deixa de ser un equip d’Eurolliga, que té jugadors de nivell top. Però ja vam demostrar que podíem guanyar-los, pràcticament amb el mateix roster, així que volem competir-los, demostrar de quina pasta estem fets i que estem preparats per a fer-ho” explica sobre el conjunt taronja, que aquest dijous va sortir escaldat d’Istanbul amb la derrota per 118 a 88 a la pista del Fenerbahçe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)