Més bàsquet

Rudy Fernández es retirarà a final de temporada

El jugador del Real Madrid ha comunicat avui en roda de premsa que deixarà de ser jugador de bàsquet al final d’aquesta temporada

Rudy Fernàndez (Palma,1985), ha deixat clar aquest matí en roda de premsa que aquesta és la seva última temporada dins les pistes. L’aler del Real Madrid, va arribar al planter de la Penya amb 12 anys, i va debutar amb 17 a la Lliga ACB, tot i que la seva irrupció, va ser dues temporades després amb Aíto al timó d’aquell DKV. Del 2003-2008, el jugador de la Palma va deixar moments memorables a l’Olímpic, i va aconseguir alçar una FIBA Eurochallenge, una Copa ULEB i una Copa del Rey.

Finalitzant l’etapa a Badalona, Rudy va marxar cap a l’NBA, on havia sigut seleccionat en el draft de 2007 en el lloc 24 per els Phoenix Suns, qui van traspassar els seus drets als Portland Trail Blazers, i on l’aler va estar-hi 3 temporades on va aconseguir disputar un concurs d’esmaixades i ser seleccionat per jugar amb l’equip de rookies a l’All-Star de 2009. Amb alguna actuació destacada durant aquestes tres temporades, el desig del mallorquí era tornar a Europa amb la seva família, i així ho va fer a l’estiu de 2011 quan va fitxar per el Real Madrid i fer un llarg recorregut per Europa amb els blancs convertint-se en el tercer jugador que més partits ha disputat amb l’entitat i siguent un referent en els 25 títols(6 lligues ACB i 3 eurolligues) que ha guanyat des de la seva arribada.

El capità de la selecció espanyola, intentarà fer el possible perquè el seu final sigui disputant els Jocs Olímpics de Paris d’aquest estiu. “Em queda complir el somni que tenia el meu pare de viure uns altres Jocs Olímpic” ha dit el jugador del Madrid.

Encara queden alguns mesos perquè acabi aquesta etapa, però el jugador ha decidit anunciar-ho en una setmana on diumenge hi ha clàssic en el Palau(qui sap si l’últim de Rudy Fernàndez).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)