NBA

Els Bulls i els Kings, eliminats al ‘play-in’

El 112-91dels Miami Heat sobre els Chicago Bulls i el 105-98 dels Pelicans de Nova Orleans contra els Sacramento Kings defineixen el play-off de la NBA, que comença aquesta mateixa nit amb els primers partits de quatre sèries, al millor de 7: New York Knicks - Philadelphia Sixers i Cleveland Cavaliers - Orlando Magic a l’Est i Denver Nuggets - Los Angeles Lakers i Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns.

Els Heat tornen a la lluita pel títol des del play-in i si la temporada passada van disputar la final contra els Nuggets. Els de Miami, que sense Jimmy Butler superaven a Florida els Bulls amb 24 punts de Tyler Herro i 21 de Jaime Jaquez amb un 19-0 al primer quart i un 14-0 al segon; es trobaran els Celtics amb els dos primers partits a Boston des d’aquest diumenge.

Els Pelicans s’enfrontaran als Oklahoma City Thunder malgrat els 35 punts de De’Aaron Fox i un altre doble-doble de Domantas Sabonis pels Kings (23 punts i 14 rebots). Sense Zion Williamson, amb una lesió muscular dimarts contra els Lakers quan va fer 40 punts; Brandon Ingram amb 24 punts i Jonas Valanciunas (19 i 12) van ser els arguments principals dels de Louisiana, qua acabarien amb 6 jugadors per sobre els 10 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)