ACB

La Penya supera el Girona i talla la mala ratxa (96-90)

Tomic ha estat el líder d’un Joventut que ha acabat com a MVP (34 de valoració)

El Joventut ha tallat la mala ratxa de set derrotes seguides entre ACB i Europa després de superar el Bàsquet Girona (96-90). Qui continua amb el seu malson són els gironins que encadenen la seva onzena derrota seguida a domicili a l’ACB. El matx ha estat marcat per la lesió de Iroegbu al primer temps amb 26-25 al marcador i el desencert de York a la primera part. Un triple al darrer segon des del mig de la pista de Ruzic abans del descans ha deixat la màxima renda (49-36). A la segona meitat els gironins han anat sempre a remolc d’una Penya a ritme de Tomic (34 de valoració) i de Feliz (16 punts). Tot i el despertar de York a la segona part després de fer només 2 punts a la primera part n’ha fet 24 després amb sis triples. Però no ha estat suficient. Tot això el dia de l’homenatge dels campions d’Europa de fa 30 anys que ha estat molt emotiu.