Eurolliga

Un local no ha perdut mai el cinquè partit

Bàsquet. Eurolliga. En la història divuit cops sempre ha guanyat qui tenia el factor pista; el decisiu Barça-Olympiacòs, dimecres (21 h)

El cinquè i definitiu partit de la sèrie de quarts contra l’Olympiacòs serà dimecres (21 h). El partit que el Barça havia de disputar contra l’Unicaja dijous (21h) passa a divendres (19 h) i es manté el de demà contra el Gran Canària (18 h), mentre que l’Olympiacòs, per segona setmana consecutiva, té descans a la lliga grega per centrar-se en l’Eurolliga.

No queda cap entrada disponible per al decisiu partit que ha de portar els de Grimau a Berlín. Tot i el correctiu majúscul que va rebre a Atenes en el quart partit de l’eliminatòria (92-58) la història està del costat blaugrana. Un equip que ha jugat com a local un cinquè partit de quarts mai no ha acabat perdent. Divuit precedents, divuit cops que ha passat el local des que el 2009 els quarts són a cinc partits. Fa tres anys el Barça va superar el Zenit i en fa dos, el Bayern, en un cinquè duel.

Saras haurà d’esperar

El Fenerbahçe va perdre ahir a Istanbul (62-65) i Jasikevicius haurà de guanyar dimecres el cinquè i definitiu partit a Mònaco (2-2) per ser a Berlín. Qui guanyi jugarà contra el guanyador del PAO-Maccabi, que jugaran el cinquè partit dimarts.

Larkin renova a l’Efes fins al 2028

Mentre alguns equips es disputen el bitllet per ser a la final four de Berlín (24 i 26 de maig), els equips ja eliminats es continuen movent de cara al futur. Qui ho ha fet primer és l’Efes, que va renovar el seu entrenador, el croat Tomislav Mijatovic, fins al 2026 –va agafar l’equip a mig curs– i ahir també Shane Larkin (32 anys), que va arribar al 2018 i que hi serà fins al 2028. Enguany ha fet 16,8 punts de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció