ACB

La Penya no en té prou amb competir a València (83-76)

Els verd-i-negres, que havien empatat a 5 minuts pel final (67-67), ha rebut un 9-1 decisiu (76-68)

La Penya no ha pogut guanyar a València (83-76) tot i que manté la desena posició perquè el Bilbao ha perdut contra el cuer Palència. Els verd-i-negres han competit a un gran nivell però no ha estat suficient.

Els verd-i-negres han arrencat amb quatre triples consecutius (4-12), una diferència que s’ha ampliat fins a 10 punts (6-16). Però els valencians han augmentat el seu nivell d’intensitat, han segellat la zona i han començat a anotar en atac fent un parcial de 10-0 per empatar el matx (16-16). La igualtat s’ha mantingut fins el descans (37-34) amb el júnior mexicà Karim Lopez jugant els últims segons. Al tercer quart els valencians, amb l’exPenya Xabi López-Arostegui com a motor, ha agafat un màxim avantatge (48-39). Però la Penya ha reaccionat i un triple de Vives ha servit per empatar el matx a 5 minuts pel final (67-67). Quan la Penya ha fet el més difícil que era remuntar i empatar, el València ha tret un equip molt físic i ha ofegat la Penya que ha rebut un 9-1 (76-68). Allà s’han acabat les opcions de la Penya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció