Eurolliga

Grimau: “Hem de ser fidels al nostre estil de joc”

El tècnic blaugrana assegura que el Palau els dona un plus d’energia però que no garanteix l’èxit

L’entrenador del Barça, Roger Grimau, ha assegurat que el fet de jugar demà el cinquè partit de les eliminatòries de l’Eurolliga contra l’Olympiacòs al Palau Blaugrana donarà a l’equip “un plus d’energia”, però que això no garantirà la victòria. “Jugar a casa et dona un plus d’energia, però no et garanteix guanyar. Haurem de fer bé moltes coses que hem fet bé en tres dels quatre partits. A nivell defensiu, sobretot, tenir un punt d’intensitat, saber què fer en cada moment. I ser fidels al nostre estil de joc”, ha analitzat el tècnic. Des de la sala de premsa del Ciutat Esportiva Joan Gamper, Grimau ha admès que és “difícil” córrer contra el quadre grec, que és un equip que vol “col·lapsar molt” la pintura, però ha incidit en la necessitat de “mantenir la filosofia” del Barça i complir amb “els bàsics”, especialment en defensa, que és l’element que està decidint els partits. El tècnic català ha subratllat la importància de controlar les emocions en un partit en el que no veu a cap favorit: “Hem d’aprofitar l’embranzida del Palau, però ser conscients de l’estil del rival i que treu molt profit dels teus errors. Serà un partit emocional, però els jugadors estan acostumats a jugar aquest tipus de partits”. Grimau ha assegurat que l’equip ha passat pàgina de la voluminosa derrota al quart partit de la sèrie (92-58) i ha destacat les “sensacions positives” que va implicar la victòria de diumenge en la Lliga Endesa contra el Gran Canària (95-89), després de remuntar un desavantatge de vint punts i guanyar en la pròrroga. “Tal com s’havia posat el partit i com el vam aixecar, ens ha de fer pensar que quan estem ’al màxim’ en defensa i en atac som un equip molt bo”, ha valorat el tècnic, qui ha admès que descansat les últimes dues setmanes en la Lliga Endesa, com va fer l’Olympiacòs en la seva lliga domèstica, hauria estat “millor per estar més frescos” i també “a nivell de preparació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció