Eurolliga

Enganxats a la història

Bàsquet. Eurolliga. El Palau dicta sentència (21 h, Movistar) en una sèrie amb dues cares, però amb precedents favorables al Barça perquè mai un local (19-0) ha perdut un cinquè partit de quarts

La història del cinquè partit dels quarts de final des que es va començar a fer el 2009 és totalment favorable al Barça, perquè mai ningú en les dinou ocasions en què s’ha produït abans ha pogut guanyar. Els blaugrana intentaran allargar la sèrie en un Palau que vol viure una nit històrica (21 h, Movistar). L’Olympiacòs, que ja ha guanyat al Palau en aquesta eliminatòria, vol posar pressió i ahir l’ex Barça Papanikolaou traspassava la pressió als de Roger Grimau: “L’avantatge que té l’equip quan juga a casa moltes vegades crea més pressió, estàs més obligat perquè jugues a casa teva.” Satoransky, un dels que podrien ser un factor desequilibrant perquè pot igualar el físic que tenen els grecs, no amaga que avui està prohibit fallar: “És el partit de l’any. Hem lluitat tota la temporada per tenir el cinquè partit a casa, però també arriba amb pressió.” Grimau, que ha viscut molts partits així, considera determinant no sortir de la línia de joc que estan acostumats a aplicar: “Jugar a casa ens dona un plus d’energia, però no ens garanteix guanyar. La clau és mantenir la filosofia de joc.”

Ataman, a la ‘final four’

El Panathinaikòs va eliminar ahir el Maccabi de Tel-Aviv, sense el lesionat Baldwin, en un OAKA impressionant amb 20.000 persones a les grades i invasió final de pista al nivell de l’Stark Arena. Un Nunn, en clau NBA (26 punts i 6/10 triples), Sloukas (15) i Lessort (9 punts i 11 rebots), determinants. D’altra banda, avui (19 h) també juguen el cinquè partit el Mònaco i el Fenerbahçe de Saras.

ELS VESTIDORS

Jugar a casa ens dona un plus d’energia, però no ens garanteix guanyar. La clau és mantenir la filosofia de joc
Roger Grimau
És el partit de l’any. Hem lluitat tota la temporada per tenir el cinquè partit a casa, però també arriba amb pressió
Tomas Satoransky

Yabusele, amb la samarreta del Bayern

El pivot francès, que ja ha encadenat diversos capítols agressius, de falta de respecte i de mala actitud, va penjar ahir a Instagram una foto seva amb uns amics amb la samarreta del Bayern, rival del Madrid en la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció