ACB

La Penya tanca el curs amb ridícul a Galícia (97-71)

Els verd-i-negres han dominat el primer quart (13-22) amb un gran Ruzic però han desaparegut després

La Penya ha tancat la seva participació a la lliga ACB amb una mala imatge (97-71) a la pista de l’Obradoiro que, tot i el triomf, no ha pogut salvar la categoria i ha baixat a la LEB Or perquè el Granada no ha fallat contra el Gran Canària a casa.

Els verd-i-negres, que tenien les baixes per lesió d’Andrews, Cook i Ribas, començat amb Ruzic impressionant (3/3 triples, 12 punts i 19 de valoració) i els verd-i-negres han agafat un màxim avantatge de nou punts (13-22). Els gallecs però han reaccionat amb el domini interior de Blazevic i s’ha posat per davant. allà s’ha apagat la Penya que ha deixat de competir i d’estar intensa com ha quedat clar amb un triple encaixat al darrer segon (45-35). Al tercer quart la Penya ha continuat lluny del nivell i de l’actitud que feia falta per afrontar un partit de la transcendència que tenia i ha estat escombrada (55-39). La resta del matx ha estat un malson perquè la Penya ha estat desastrosa. El Joventut però no marxa encara de vacances perquè dimarts (18.30h) al Palau Olímpic i amb entrada gratuïta, podran dir el seu darrer adeu als jugadors del primer qeip ACB i també a les jugadores del Joventut que han aconseguit l’ascens a la Lliga Femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)