ACB

Van der Vuurst, a la Penya

Bàsquet. ACB. El base neerlandès, de 22 anys, signa per als pròxims tres anys i acaba de fer 10,6 punts i 5,6 assistències al Zunder Palència

Keye van der Vuurst (22 anys) és un d’aquells jugadors que el Joventut tenia com a objectiu i només acabar-se el curs i confirmar-se el descens del Palència, el seu equip aquest curs, l’acord va ser ràpid. El neerlandès veu de bon ull el seu creixement a la Penya i el Joventut li signa tres temporades per veure la seva evolució. El fet que no sigui una aposta a cegues perquè ja coneix la lliga, té talent i ha fet grans xifres (10,6 punts i 5,6 assistències, tercer màxim assistent de l’ACB) i té un 35%d’encert en triples. El base és internacional dels Països Baixos, on hi ha Henk Norel com a assessor de la federació holandesa, i és un fix a la selecció absoluta. En el darrer europeu va acabar amb 7,4 punts i 4,6 assistències per partit. És company de selecció del verd-i-negre Yannick Kraag.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)