Lliga femenina

Jordi Vizcaino serà el tècnic del Joventut

Bàsquet. Debutarà en la Lliga Femenina després de quedar-se a les portes quan va pujar amb el Femení Sant Adrià

Tot i que la banqueta del Joventut ha estat una de les més desitjades de la Lliga Femenina, finalment hi ha hagut premi a la constància i la Penya confia en l’entrenador que ha portat el club a una fita històrica com és jugar en l’elit: Jordi Vizcaino (Lloret de Mar, 1977). L’entrenador català veurà complert així un dels seus reptes, que és entrenar en la Lliga Femenina, una cosa que no va poder portar a terme quan va pujar amb el Femení Sant Adrià perquè el van acabar tallant i van situar Fabián Téllez. El club verd-i-negre és ara mateix molt atractiu perquè està clarament en creixement, està fomentant el seu planter, disposarà del millor pavelló de la categoria i es vol continuar apostant pel bàsquet femení. La Penya té intenció de mantenir el seu horari com a local a dos quarts d’una del migdia dels diumenges, que li ha funcionat els últims anys. Vizcaino, que està ara mateix treballant per tancar la plantilla, ja té molta feina avançada i mantindrà bona part de la base que ha aconseguit l’ascens. D’altra banda, el sènior B, que jugava a primera catalana, ha aconseguit l’ascens a Copa Catalunya i la intenció del club és que hi puguin tenir minuts també les júniors perquè vagin agafant experiència. Una situació semblant al que fan els nois que tenen un grup de joves que alternen el júnior i l’equip d’EBA.

Interès per Ramette (Cadí la Seu)

Una de les jugadores que interessen en el Joventut és la belga Elise Ramette (1998, 1m77), que els dos últims anys ha jugat en el Cadí la Seu. La jugadora ha tingut una mitjana de 24 minuts per partit, en què ha fet 6,3 punts, ha atrapat 3 rebots, ha repartit 3,1 assistències i ha valorat 8,4. Abans d’arribar a Catalunya havia jugat en els Crack Blue Cats Ieper (2012-2015), BBC Jeugd Gentson (2015-2017), BBC Sint Katelijne Waver (2017-2020) i Castors Braine (2020-2022). 10 anys en la lliga de Bèlgica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.