ACB

Parra: “No hem afrontat el primer partit amb la mentalitat que toca”

Joel Parra, jugador del Barça, no es mossega la llengua i admet que el seu equip va afrontar sense la mentalitat necessària el primer partit de la sèrie de semifinals dels play-off de la Lliga ACB contra el Reial Madrid, que va derrotar dels blaugrana per 97-78: “No hem afrontat el primer partit amb la mentalitat que toca”. Ras i curt.

“Jugant només deu minuts, que és el que hem fet, cinc al segon quart i cinc al tercer, no podem guanyar aquest Reial Madrid.”, afirma Parra: “Hem de reflexionar i fer el millor per a l’equip”.

“Sabem que al final, el Madrid viu dels nostres errors i aquest és un tema més de responsabilitat individual. Si volem arribar a la final ho hem de millorar. És un tema de responsabilitat individual”, ha dit. Aixímateix, fa autocrítica amb un exemple: “Podem dir que ens han guanyat per caràcter i intensitat. Hi ha una imatge, quan faltaven dos minuts, en què tres jugadors del Reial Madrid s’han llançat per recuperar la pilota per sacar ràpidament. I això nosaltres no ho hem tingut. Hem de fer una valoració personal de cadascú i intentar fer-ho millor per ajudar l’equip a millorar si no volem marcar de vacances abans d’hora”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.