ACB

Més actitud o cap a casa

Bàsquet. ACB. El Barça ha de fer un canvi radical a partir de la concentració si no vol veure’s abocat a l’abisme en les semifinals contra el Madrid, que va mossegar (20.30 h, Movistar)

Els triples estratosfèrics de Llull van sentenciar el Barça en el primer partit de la semifinal ACB a Madrid (97-78), però això no treu que l’actitud de l’equip blaugrana no va ser la més adequada, com van admetre sense embuts diversos jugadors. És clar que si el Barça no millora en aquest aspecte avui al WiZink Center, en el segon partit, no tindrà res a fer contra un Madrid afamat que després de perdre la final de l’Eurolliga va mossegar en el primer partit (20.30 h, Movistar). El Barça necessita un canvi, començant per l’agressivitat i la concentració, per capgirar la tendència del curs. No en va, ha perdut cinc dels set clàssics –tots tres a Madrid, més les finals de la supercopa i la copa del Rei– i només ha guanyat quan ha deixat els blancs per sota dels 80 punts. La defensa serà fonamental. Controlar el rebot serà una altra de les claus, tant per a segones oportunitats com per controlar el ritme i trobar situacions clares de tir. El Barça va fer un paupèrrim 4/22 en triples dimecres.

En l’altra semifinal, l’UCAM Múrcia va tornar a assaltar el Martín Carpena (83-101) com ja havia fet en el primer partit i té al campió de la fase regular contra les cordes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)