ACB

Juan Núñez, el desig del Barça

Futur. Els drets del base del Ratiopharm Ulm són del Madrid però no compta amb ell; a la banqueta, si es decideix no donar confiança a Grimau, les opcions ara mateix són Pascual o Lakovic

Roger Grimau té un any més de contracte i, si l’aposta per ell era ferma, hauria de continuar després d’un curs complicat. Però tenen confiança en ell? Ahir Juan Carlos Navarro va ser clar: “Cal fer canvis perquè no hem aconseguit els objectius. Sobre Roger s’ha de pensar, reflexionar i parlar amb ell.” Han sortit molts noms d’hipotètics recanvis, però les dues opcions que hi ha ara mateix sobre la taula són el retorn de Xavi Pascual, ara al Zenit, i Jaka Lakovic, que té una clàusula de sortida del Gran Canària de 300.000 euros. Lakovic coneix el club i Navarro. D’altra banda, el Barça obrirà la porta a Jokubaitis, Da Silva, Paulí –amb diferents ofertes i una per ser important al Girona– i Kalinic, que té l’oferta per tornar a l’Estrella Roja. En la posició de base Ricky diu que vol prendre’s un temps de reflexió per decidir. El Barça veu amb bons ulls l’arribada d’un jove de qui el Madrid té els drets de formació però amb qui no compta com és Juan Núñez (2004, 1m92), base internacional que ha brillat al Ratiopharm Ulm alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)