ACB

Hezonja no es vol moure

Bàsquet. ACB. El croat negocia la renovació amb el Madrid i no preveu l’opció del Barça; els blancs no tenen la intenció d’igualar l’oferta pel base de l’Ulm Juan Núñez i Nnaji pensa en l’NBA

Mario Hezonja no es vol moure de Madrid. El croat, de 29 anys, té la intenció de renovar en el club blanc i per negociar la seva continuïtat està jugant amb una proposta del Panathinaikòs de més diners. Chus Mateo està encantat amb ell i ell vol continuar. L’opció del Barça ara mateix la té descartada, si és que el club blaugrana s’havia plantejat fitxar-lo. A més, en el cas hipotètic que fos així, el Madrid sempre tindria el dret de tempteig, perquè els drets són del Madrid.

El Barça, però, està centrat ara mateix a definir el seu futur. La primera decisió és saber què fa a la banqueta. La idea és no demorar massa hores la decisió per començar a treballar. El marge de reconstrucció no serà gaire gran perquè, a banda de l’adeu de Paulí (amb diferents opcions), Da Silva (sembla que va amb Laso al Bayern de Múnic), de Kalinic (Estrella Roja), de Jokubaitis (podria tornar a Kaunas) i Nnaji (es planteja anar ja a l’NBA als Hornets, qui el va escollir amb el número 31 fa un any), la resta caldrà no fallar. Pel que fa a les opcions per a la banqueta, Pascual continua estant com a opció sobre la taula, però el Barça no hi parlarà fins que prengui una decisió definitiva. L’altra opció, Lakovic, vol saber com més aviat millor les intencions blaugrana perquè està construint la plantilla del Gran Canària, que s’està plantejant fitxar el base del Baxi Manresa Dani García que ha brillat aquest curs. Un hipotètic adeu de Lakovic deixaria vacant la banqueta canària, que tindria dos candidats catalans: Joan Peñarroya i Carles Duran.

I què farà el Madrid?

El Madrid també té opció d’igualar l’oferta que faci el Barça al base sorgit del planter blanc, però el Madrid no hi pensa com a recanvi del Chacho Rodríguez. El canari es retira juntament amb Rudy Fernández, mentre que l’altre moviment exterior serà l’adeu de Causeur, que podria fitxar pel París Basketball. Qui sí que ja té lligat és el nord-americà Xavier Rathan-Mayes, que ha fet 25,4 punts de mitjana a la VTB (la Unió de Lligues russes) en l’Enisey. Fent parella amb Campazzo sembla que no es fitxarà Lorenzo Brown. Es vol fer pujar al primer equip Hugo González, MVP de l’Eurolliga júnior. En el joc interior es busca un recanvi a Poirier, que podria anar a l’Efes, però els blancs mantindrien el bloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)