NBA

Els favorits Celtics contra els Mavs de Doncic i Irving

Bàsquet. Arrenca la final de l’NBA (02.30 h, Movistar) amb el factor pista per als de Boston, amb 17 anells guanyats per 1 dels de Dallas

Tatum, o ara o mai. Els Celtics tornen a partir com a favorits després d’uns últims anys en què estan demostrant que tenen els ingredients per sumar els 18 anells de l’NBA i superar els 17 que tenen els Lakers. Qui encara no té el títol és Luka Doncic, que intentarà conduir els Mavs al segon títol de la franquícia, el primer per l’eslovè. Els Mavs, sense l’ex Barça Dante Exum, han arribat dos cops a la final amb la seva estrella Nowitzki com a gran referent. Les finals, que són a una eliminatòria al millor de set partits, començarà aquesta matinada (02.30 h, Movistar) al TD Garden. Jaylen Brown i Jayson Tatum són les estrelles d’uns Celtics que jugaran les seves segones finals en els últims tres anys. També hi ha molts duels pendents. De fet Irving va subratllar que ho va passar malament quan van estar als Celtics el 2019 i van perdre el títol de l’NBA i després va fer les maletes per marxar als Brooklyn Nets, on va fracassar.

Milions de dòlars

Segons va desvelar ahir The Wall Street Journal, l’NBA estaria a punt de tancar un acord pels drets de televisió amb ESPN, Amazon i NBC per uns 70.000 milions d’euros en 11 temporades. Això podria obrir, ja la temporada vinent, una finestra de l’NBA a través de streaming amb Amazon i sortirien de l’acord Warner Bros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)