ACB

Parella Feliz-Campazzo

Bàsquet. ACB. El Madrid comunica a la Penya que pagarà la clàusula de rescissió de 500.000 euros del base verd-i-negre per fitxar-lo

Andrés Feliz marxa al Madrid. El base dominicà (1997) serà el recanvi de Sergio Rodríguez, i els blancs no fitxaran Lorenzo Brown com es comentava. El Madrid va comunicar ahir al Joventut que executarien la clàusula de sortida del base de la Penya (500.000 euros) i d’aquesta manera formarà parella amb Facu Campazzo. Feliz ha estat escollit aquest curs en el cinc ideal de l’ACB amb 15 punts, 4,3 rebots, 4,3 assistències i 16,9 de valoració de mitjana, i tot i que havia sonat per al Barça, els blaugrana no el volien. Aquesta patacada, que va avançar Encestando, obliga a reformular l’equip.

El Baxi vol Magro?

D’altra banda, Jordi Valle subratlla que el Manresa està parlant amb l’italià Alessandro Magro (Brescia), millor tècnic del 2022. Peñarroya i Ocampo, alternatives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.