ACB

La nova campanya d’abonaments del Bàsquet Girona

Aquest matí s’ha presentat al centre de la pista de Fontajau la nova campanya d’abonaments per a la temporada 2024/2025 del Bàsquet Girona. La presentació ha estat a càrrec de Stefi Batlle, CEO del club, i Pau Recasens, de l’Àrea de Negoci.

Stefi Batlle ha destacat la importància de mantenir contents els abonats i aficionats, tot subratllant que el club té una de les millors assistències a nivell de pavelló. També ha esmentat la incertesa sobre la participació en competicions europees, ja que encara no està confirmada. “Ens hauria agradat tenir clar el tema d’Europa, però fins a inicis de juliol no es confirmarà,” ha afirmat.

Novetats del nou curs

Es farà un petit augment en el preu dels abonaments per garantir la sostenibilitat del club. Es destinaran més seients a la FILA 0 i s’ampliarà aquest servei. Està en marxa la preparació d’un partit amistós d’Eurolliga com a cloenda dels 10 anys del club. S’amplia el servei Click&Collect per millorar la connectivitat i l’experiència dels aficionats. També s’ampliarà l’oferta del bar per oferir més varietat i millors opcions per als assistents. S’està treballant per connectar amb les més de 2000 persones en llista d’espera, oferint-los serveis especials. A més, s’estudia la possibilitat d’ampliar la graderia, tot i que depèn de diversos factors externs.

Els timings

La renovació de l’abonament serà automàtica i no cal fer res si es vol mantenir la localitat actual. Del 12 al 21 de juny es poden gestionar baixes, canvis de localitat i modificacions. Els cobraments es faran del 24 al 28 de juny, segons l’entitat bancària de cada abonat. També hi ha l’opció de fraccionar el pagament de l’abonament en dues parts. A partir de l’1 de juliol, es podran registrar noves altes, en ordre de petició.

Els preus dels abonaments

Central: Inferior 390€, Superior mig 360€, Superior lateral 340€Lateral: Inferior 290€, Superior 260€Cantonada: Central 250€, Lateral 230€Fons: Inferior 220€, Superior 190€, Familiar 190-50€

Hi ha una nova segmentació d’abonaments per zones (Central, Lateral, Cantonada, Fons, FILA 0). Actualment, el club compta amb 4.200 abonats. S’està treballant amb un proveïdor per un projecte d’ampliació de graderies, pendent de temes de timings i permisos. També hi ha un projecte amb l’Ajuntament i l’ICRA per reduir la petjada de carboni, incloent la instal·lació de plaques solars i mesures per reduir el consum d’aigua.

Sobre la fusió

Tot i la bona sintonia, la fusió amb altres clubs no es materialitzarà aquesta temporada per qüestions de timing. La idea és continuar treballant per fer créixer el bàsquet arreu del país. Encara no està confirmada la participació del Bàsquet Girona en competicions europees. “Hem fet la inscripció a les dues lligues de la FIBA i esperem la confirmació a inicis de juliol,” ha dit Stefi Batlle.

Aquestes novetats reflecteixen el compromís del Bàsquet Girona amb els seus abonats i aficionats, així com la seva voluntat de continuar creixent i millorant les seves instal·lacions i serveis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)