ACB

Sense l’Uni i pendent de si juga a Europa

Bàsquet. El Girona confirma que la fusió no es farà aquest curs i presenta la campanya d’abonaments amb la intenció d’ampliar la capacitat de Fontajau

Ahir al matí es va presentar al centre de la pista de Fontajau la nova campanya d’abonaments per a la temporada 2024/25 del Bàsquet Girona, amb Stefi Batlle, CEO del club, i Pau Recasens, de l’àrea de negoci. Stefi Batlle va destacar la importància de mantenir contents els abonats i va subratllar que el club tenia una de les millors assistències de públic. També va esmentar la incertesa sobre la participació en competicions europees, que no es confirmaria fins al juliol.

Les novetats inclouen un petit augment en el preu dels abonaments per garantir la sostenibilitat, més seients a la fila 0, un partit amistós d’Eurolliga com a cloenda dels deu anys del club, l’ampliació del servei Click & Collect, una major oferta al bar, i la connexió amb les més de dues mil persones en llista d’espera. També es va estudiar la possibilitat d’ampliar la graderia.

La renovació dels abonaments serà automàtica i es poden gestionar baixes i canvis de localitat del 12 al 21 de juny, amb cobraments del 24 al 28 de juny. A partir de l’1 de juliol, es podran registrar noves altes per ordre de petició. Els preus dels abonaments varien segons la zona del pavelló. Actualment, el club té 4.200 abonats i treballa amb un proveïdor per un projecte d’ampliació de graderies, així com amb l’Ajuntament i l’ICRA per reduir la petjada de carboni de la il·luminació.

La fusió, ara no

Els dos clubs, Bàsquet Girona i Uni Girona, van emetre un comunicat a les xarxes socials en què exposaven que, per motius de “timings”, no serà possible la fusió que s’estava coent a foc lent entre els presidents dels clubs, Gasol i Cayetano, per unir sota un mateix club els dos equips professionals. Tot i això, es manté “la vocació i el compromís” de crear una entitat única per enfortir el bàsquet al territori. En el comunicat destaquen que “aquesta és la voluntat i així és com s’ha treballat i es continuarà treballant”.

REACCIONS

Ens hauria agradat tenir clar el tema d’Europa. Nosaltres hem fet la inscripció a les dues lligues de la FIBA, al juliol es confirmarà tot

MÉS CARS

Amb l’Uni no hem arribat a un acord per ‘timings’, la idea és seguir treballant, la sintonia és bona
Stefi Batlle
ceo del bàsquet girona

MASSA SOCIAL

Estem creant una comunitat per premiar els 2.000 que estan en llista d’espera. Si estem connectats amb ells, tot anirà millor
Els preus del curs 2023/24 anaven de 150 a 345 euros; els del 2024/25, de 190 a 390

PROJECTES

4.200
abonats
té el Bàsquet Girona actualment; a més, 2.000 persones en llista d’espera.
La llista d’espera, l’aforament i la llum de Fontajau, aspectes que el club estudia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)