ACB

Trobada entre Ricky i Mario Fernández

Bàsquet. ACB. El base i el director esportiu del Barça es van veure ahir i el del Masnou li va exposar la situació

Amb màxima normalitat, com a persones i sense amagar-se, Ricky Rubio i el director esportiu del Barça, Mario Fernández, van compartir ahir a primera hora del matí una conversa en una terrassa de Badalona. Mario Fernández va tenir l’agenda plena perquè després va assistir a la reunió dels propietaris de l’Eurolliga en què es van posar les bases del curs vinent. El base del Masnou li va exposar la situació i també la seva voluntat. A partir d’aquí caldrà veure com evolucionen els esdeveniments. Sense el vistiplau del Barça, no hi ha possibilitats que Ricky jugui en la Penya perquè el club blaugrana té els seus drets. Mario Fernández volia saber de primera mà l’opinió de Ricky perquè avui es reuneix amb Joan Peñarroya i amb Juan Carlos Navarro, i han de saber cap a on han d’anar. El nou tècnic blaugrana el pròxim 27 de juny participarà en la trobada d’entrenadors de l’Eurolliga.

Punter, dos anys

El nord-americà, que el curs passat va ser un dels desitjos blaugrana però es va acabar frustrant, ha rescindit el seu contracte amb el Partizan de Zeljko Obradovic i jugarà el curs vinent en el Barça. També ha sortit el nom de Jaron Blossomgame, que acaba contracte amb el Mònaco, segons ha explicat el portal web Basketnews.

Dubai no entra i París deixa el València fora

L’Eurolliga va anunciar els 18 equips de la pròxima edició amb l’entrada del París, campió de l’Eurocopa, en el lloc del València, que es queda a l’Eurocopa. Tot i parlar-se de la possibilitat que entrés un equip de Dubai, al final no entra a cap de les dues competicions. A l’Eurocopa hi ha 20 equips sense el Londres Lions. El sorteig dels dos grups serà el 5 de juliol amb els següents equips: Lietkabelis lituà, Aris grec, Bahcesehir, Besiktas i Türk Telekom turcs, Buducnost montenegrí, Olimpija Ljubljana eslovè, Trento i Venècia italians, Hapoel Jerusalem i Hapoel Tel-Aviv israelians, Bourg francès, Ulm i Hamburg alemanys, Tefl Sopot polonès, Cluj Napoca romanès, Wolves letó i d’ACB València, Gran Canària i Penya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)