ACB

Punter aterra al Palau dotze mesos després

Bàsquet. ACB. El Barça, que el tenia lligat fa un any, fitxa un ‘top’ a Europa i té més amenaça en atac

Kevin Punter va donar carbasses l’estiu passat al Barça quan tenia un acord amb el club blaugrana. El nord-americà amb passaport serbi va renovar amb el Partizan de Zeljko Obradovic, on era un dels capitans de l’equip, però no ha ofert el rendiment que volien i han arribat a un acord per rescindir el contracte. Per tant, Punter arriba lliure al Palau Blaugrana. Ha estat el vuitè màxim anotador de l’Eurolliga, amb 15 punts de mitjana, 2,6 assistències i 14,2 de valoració, ha demostrat que és un líder i no s’ha amagat mai quan la pilota més crema. Punter signa per una temporada i juntament amb Parker pot fer molt mal perquè tots dos tenen un talent espectacular en l’un contra un, i això obligarà les defenses rivals a estar atentes i deixar espais per als seus companys. L’escorta d’origen nord-americà, d’1,93 metres, ja va parlar ahir com a nou jugador blaugrana: “Tinc moltes ganes d’estar a Barcelona, estic molt il·lusionat amb la pròxima temporada i espero donar el millor. Fins aviat i força Barça!” Punter, que farà 31 anys el 25 de juny, és un dos versàtil que pot ocupar el lloc de director de joc si es requereix. En el còmput global de l’Eurolliga, suma un total de 124 partits, amb una mitjana de 14,5 punts, 2 assistències i 12,6 de valoració. Voreja el 40% d’encert en triples (un 39,3%).

Blossomgame no vindrà

L’altre jugador que semblava tenir lligat el Barça és el nord-americà Jaron Blossomgame, de 31 anys, provinent del Mònaco, on acabava contracte. Però finalment el número 59 del draft (Spurs), un aler poderós i anotador, com va demostrar en la seva etapa al Ratiopharm Ulm (16,3 punts de mitjana a l’Eurocopa) ha decidit renovar amb el Mònaco on aquest curs a l’Eurolliga ha baixat fins als 6,6 punts, 3,3 rebots i 6,4 de valoració.

El ‘Chacho’ Rodríguez es retira

El base del Madrid (38 anys) va anunciar que es retira després de 24 títols (17 amb el club blanc) i set medalles amb la selecció espanyola. El base canari ha estat un dels més espectaculars de la història per la seva capacitat de repartir assistències i la seva màgia en el joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.