Lliga femenina 2

La revolta femenina a les terres de Ponent és un fet

Bàsquet. Lliga Femenina 2. El Força Lleida femení surt al carrer per reivindicar respecte i evitar que el club renunciï a la plaça obtinguda

El moment de màxima eufòria que viu el bàsquet a Lleida ha quedat truncat en les últimes hores. L’ascens de l’ICG Força Lleida a l’ACB s’ha contrarestat amb la renúncia del club a la plaça assolida a la pista de Lliga Femenina 2. Això ha provocat un terrabastall important perquè les set jugadores que encara queden en l’equip se senten enganyades per les promeses que se’ls van fer abans i després de pujar de categoria. El Força Lleida va decidir intercanviar la seva plaça per continuar jugant a supercopa i divendres ho va comunicar a la plantilla. És per això que avui hi ha convocada una concentració al pavelló de Barris Nord (17 h) i es llegirà el manifest que ja han penjat a través de les xarxes. Ahir les jugadores feien pinya per continuar les mobilitzacions. La revolta femenina a terres de Ponent és un fet. La situació ha encès una polèmica que el president, Albert Aliaga, intentarà frenar tot i que l’equip femení vol respecte i justícia tot i les justificacions que se’ls ha donat des del club lleidatà.

Totes set amb ADN Lleida

El president Albert Aliaga considerava que calia esperar dos o tres anys per jugar la Lliga Femenina per fer-ho amb jugadores del planter o de la província. El que és cert és que les set jugadores que hi ha a l’equip tenen ADN Lleida: Maria Cerqueda (La Seu d’Urgell, Alt Urgell), en el club des del 2017 (7 temporades); Iris Tribó (Els Arcs, Alt Urgell), en el club des del 2012 (12 temporades); Abril Rexach (Lleida), en el club el període 2006-2017, jugadora de formació. I els dos darrers anys en el primer equip femení (14 temporades); Pilar Comella (Menorca), en el club des del 2019 (5 temporades); Carla Fernández (Vilanova i la Geltrú), en el club des del 2019 (5 temporades); Andrea Fernández (Menorca), en el club des del 2020 (3 temporades) i Laura Gil (Binèfar), en el club des del 2016 (8 temporades).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.