Lliga femenina

Era ‘vox populi’ i ja és oficial: el Barça CBS jugarà a la Challenge

Bàsquet. Lliga Challenge. El Santfeliuenc intercanvia la plaça amb el Gran Canària de César Aneas i jugarà a la segona divisió estatal

El què era vox populi ja és oficial: el CB Santfeliuenc ha arribat a un acord amb el CB Gran Canària que dirigirà el català César Aneas per intercanviar les places de Lliga Femenina i Lliga Femenina Challenge, en virtut del qual el conjunt blaugrana jugarà a la divisió de plata el curs vinent. El Barça i el CB Santfeliuenc mantindran la vinculació actual i el conveni vigent, en què el club blaugrana continua amb l’aportació econòmica pactada per posar el nom de Barça, el material esportiu, ús d’instal·lacions del pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat i serveis mèdics per al primer femení i els equips femenins de formació del CB Santfeliuenc. El projecte esportiu del Barça CBS, a la Lliga Challenge, garantirà el projecte de bàsquet d’elit femení a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)