Lliga femenina

Ainhoa López, un any més a l’Spar Girona

El curs passat només es va perdre un partit

L’Spar Girona renova Ainhoa López (1,82, 1997), que complirà la seva tercera temporada a l’Uni en dues etapes. La barcelonina, que va debutar a la Lliga Femenina amb el conjunt gironí el 2016, va tornar a Fontajau la temporada passada procedent del Barça CBS. López és la primera jugadora de la plantilla que va acabar el darrer curs que renova el seu contracte, perquè hi ha vuit jugadores que no seguiran a les ordres de Roberto Íñiguez, l’altra renovació anunciada per l’Spar.

“Ja comença a formar part de la història en diferents etapes d’aquest club. És una jugadora que desplega un joc vistós en atac, amb capacitat de creació, un bon rang de tir de tres i sobretot la seva lluita a dins i fora de la pista” posa en valor Laia Palau sobre l’escorta, que el darrer curs només es va perdre un partit en les competicions FEB –3,9 punts, 2,3 rebots, 2,1 assistències i 3,6 de valoració– i cap a Europa –4, 2,6, 1,8 i 4,6– malgrat la fractura al nas i haver de jugar amb màscara. En ambdues competicions va jugar 17 minuts de mitjana.

L’Spar Girona ja ha anunciat els fitxatges de Klara Lundquist, Migna Touré, Borislava Hristova i Chloe Bibby, mentre Sandra Ygueravide, Laura Peña i Marta Canella van signar per dues temporades l’estiu passat. La nòmina de baixes la formen Faustine Parra, Magali Mendy, Lauren Nicholson, Irati Etxarri, Morgan Bertsch, Regan Magarity, Marianna Tolo i Giedre Labuckiene.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)