ACB

El Girona renova Jaume Sorolla

El pivot tortosí complirà la seva quarta temporada a Fontajau

Jaume Sorolla (2,11 m, 1997) jugarà un curs més al Girona, que renova el contracte d’un dels dos jugadors, juntament amb Èric Vila, que forma part de la plantilla que va començar la temporada 2021/22, la de l’ascens de LEB Or a l’ACB. Sorolla complirà el seu quart any al club gironí, al qual va arribar procedent del filial del Barça, on es va formar i va tornar un any després de completar l’etapa universitària als Estats Units (2016-20).

“Serà un jugador important per nosaltres com ha anat sent aquests últims anys. Ens aportarà molt en solidesa i duresa en el joc interior. És un molt bon jugador en defensa de bloqueig directe i al pal baix. Content que segueixi i continuï sumant amb nosaltres” diu Fernando San Emeterio. “Valoro molt positivament seguir al Bàsquet Girona i completar la meva quarta temporada. Espero fer un salt qualitatiu ofensivament el pròxim curs i assolir cotes esportives més altes com a equip” afirma Jaume Sorolla.

El sostre del conjunt gironí els darrers cursos, heroi de la primera permanència a la categoria, ha disputat 29 partits aquest darrer exercici com en el primer, quan també va debutar a la lliga–; 13 dels quals formant part del cinc inicial sobretot amb Salva Camps. 2,6 punts, 2 rebots i 2,7 de valoració en 8:49 son les seves estadístiques i, la seva millor actuació, la de la jornada 1 a València amb 12 punts i 16 de valoració. La seva renovació s’afegeix a la de Maxi Fjellerup, que va arribar al club el gener del 2022 encara a la LEB Or, la continuïtat de Sergi Martínez ara com a jugador del Girona i les incorporacions d’Aljami Durham i de Juan Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.