ACB

Guillem Ferrando, nou jugador del Girona

El base és la tercera cara nova del tercer projecte del club gironí a l’ACB

Guillem Ferrando (1,86 m, 2002) és la tercera cara nova del Bàsquet Girona per al curs 2024/25. El base de Benifairó de la Valldigna arriba a Fontajau l’endemà de desvincular-se del València, que al final del curs passat el va cedir a l’Estudiantes. “Acompanyar jugadors joves en el seu desenvolupament esportiu” és la voluntat del club de Marc Gasol, segons el comunicat del quart fitxatge de l’estiu, després d’Aljami Durham, Juan Fernández i Sergi Martínez. Renovats Maxi Fjellerup i Juame Sorolla, la plantilla que dirigirà Fotis Katsikaris ja té 6 peces confirmades.

“És un base que busca fer jugar a l’equip, controla bé els temps, així que encaixa amb la filosofia de Fotis Katsikaris. A més té bona mà en el catch and shoot i ens ajudarà a obrir defenses. Està en el punt òptim de pujar el tren d’un equip ACB i creixi amb nosaltres molts anys.” diu Fernando San Emeterio, que va coincidir amb Ferrando al club taronja. “Amb moltes ganes de començar a jugar partits amb vosaltres i vibrar junts a Fontajau. Som-hi Girona!” afirma el nou jugador del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)