ACB

Juani, més a fora que a dins

El base de Rosario fa saber al Girona que prioritza jugar a Europa aquest curs que ve i la direcció esportiva rastreja el mercat en busca d’una alternativa

Juani Marcos (1,90 m, 2000) té un peu i mig fora del Girona, perquè tot i les primeres intencions per seguir els passos de Sergi Martínez, el fitxatge del qual es feia oficial la setmana passada després d’una temporada cedit pel Barça, el base de Rosario vol disputar l’ACB i competició europea el proper curs.

La llista dels equips que jugaran la lliga de campions FIBA, sense el conjunt gironí –Manresa, Unicaja, Tenerife i Múrcia són els ACB i l’Andorra en jugarà la prèvia–, fa que l’Eurocopa FIBA, mitjançant una invitació, sigui l’única via que li queda al Girona per estrenar-se a nivell continental el curs que ve. La segona competició que organitza l’estament federatiu –l’Eurolliga i l’Eurocopa són dels clubs– no és tan rendible econòmicament, i el curs passat els representants de l’Estat espanyol van ser el Bilbao (semifinalista) i el Saragossa (quarts).

El Girona, que amb Guillem Ferrando ja té 6 jugadors confirmats en la plantilla que dirigirà Fotis Katsikaris, volia que Juani Marcos fos l’eix vertebrador de la posició de base, amb el valencià com a relleu i Aljami Durham alternant-hi minuts. Sense l’argentí, que en 22 partits (20 de titular) en el seu debut en l’ACB va acabar amb 9,7 punts, 3,1 rebots, 3,5 assistències i 11,1 de valoració –només el supera Ike Iroegbu (12,7)– en 22:37 de mitjana, el club hauria de fitxar un base contrastat en la categoria, i per això Fernando San Emeterio rastreja el mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)