Lliga femenina

L’Spar Girona fitxa la pivot catalana Carolina Guerrero (Barça CBS)

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Carolina Guerrero (1,88 m, 2000) perquè la jugadora catalana defensi la samarreta de l’Spar Girona la pròxima temporada. Laia Palau, directora esportiva de l’Uni, ha valorat el fitxatge. “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Carolina Guerrero. La pivot catalana, procedent del Barça, fitxa per una temporada. Una jugadora amb bon tir de tres, capaç d’obrir el camp. Un quatre amb habilitats, joventut i amb ganes de fer aquest salt i donar aquesta rotació interior. D’aquesta manera, passa a formar part de l’equip de nacionals que conformen aquest Uni Girona de la temporada 2024/25”.

L’Spar Girona 2024/25 agafa forma amb la incorporació de Carolina Guerrero, que és la cinquena nova cara per a la pròxima temporada. Guerrero també és la quarta nacional confirmada per a la següent campanya, juntament amb Ainhoa López, Sandra Ygueravide i Marta Canella.

Guerrero ha vestit la samarreta blaugrana durant les cinc darreres temporades, des de Lliga Femenina 2 fins a la Lliga Femenina. En aquesta última temporada, la barcelonina ha jugat un total de 20 enfrontaments, fent una mitjana de 5,7 punts i 3,2 rebots per partit.

A banda de Guerrero, l’Spar Girona ja ha anunciat els fitxatges de Klara Lundquist, Migna Touré, Borislava Hristova i Chloe Bibby, mentre Sandra Ygueravide, Laura Peña i Marta Canella van signar per dues temporades l’estiu passat. La nòmina de baixes la formen Faustine Parra, Magali Mendy, Lauren Nicholson, Irati Etxarri, Morgan Bertsch, Regan Magarity, Marianna Tolo i Giedre Labuckiene.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)