Més bàsquet

Els triples permeten una estrena somiada

Preolímpic. La selecció espanyola s’imposa amb facilitat al Líban en el primer partit del torneig

La selecció espanyola de bàsquet ha debutat en el torneig preolímpic derrotant sense dificultats a Líban (59-104). Els jugadors de Sergio Scariolo s’han desfet sense embuts dels seus rivals en l’estrena d’aquest torneig que s’està disputant a València i en què la victòria és imperativa per aconseguir la classificació per als Jocs de París. El camí cap a la cita olímpica segueix demà (20.30 hores/TdP) contra Angola, equip dirigit pel català Pep Clarós.

L’encert exterior (17/40 T3) ha permès a Espanya desfer-se amb rapidesa dels seus rivals després d’un parcial de 13 a 27 en el segon quart. Amb un coixí de punts sota el braç més que considerable, els jugadors d’Scariolo han mantingut a ratlla als libanesos sense dificultats fins al final del partit amb Santi Aldama (17 punts i 9 rebots) i Usman Garuba (15 punts) com a jugadors destacats. Tot plegat davant la preocupació de la possible lesió de Juancho Hernangómez.

En l’altre costat del requadre s’han enfrontat les dues seleccions que, a priori, poden disputar a Espanya el bitllet olímpic: Finlàndia i Bahames. Els oceànics s’han endut el partit (85-96).

D’altra banda, el base blaugrana Rokas Jokubaitis també jugarà el preolímpic amb Lituània, que s’estrena dimecres contra Mèxic en el torneig de Puerto Rico.El base dela Penya, Andrés Feliz, ha sumat 9 punts en el triomf de la República Dominicana davant Egipte (77-90).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)